{"Pommes Baharatı, tuzu biraz baharatlandırarak özellikle patates kızartmaları ve kızarmış tavuklarda lezzet arttırmak için hazırlanmış bir karışımdır":"Pommes-mauste on sekoitus, joka on valmistettu maustamaan hieman suolaa, erityisesti ranskalaisia perunoita ja paistettua kanaa varten.","10-Kmark POMMES BAHARATI":"10-Kmark POMMES BAHARATI","Pommes Spice is a blend prepared to spice up a little bit of salt, especially fried potatoes and fried chicken":"Pommes-mauste on sekoitus, joka on valmistettu maustamaan hieman suolaa, erityisesti ranskalaisia perunoita ja paistettua kanaa.","POMMES CONDIMENT":"POMMES MAUSTE"}
Yhtenä turkkilaisena mauste- ja yrttituottajana haluaisimme esitellä teille tuotevalikoimamme alla:
Laakerinlehdet FAQ paalissa
Laakerinlehdet Puolivalikoima paalissa
Laakerinlehdet Puolivalikoima laatikossa
Laakerinlehdet Käsin Puolivalikoima
Laakerinlehdet Murtuneet 3-5mm
Oreganoa min. 2% eteeristä öljyä
Timjamia min. 2% eteeristä öljyä
Rosmariini Koko
Rosmariini Leikattu & Siivilöity
Salvia Puhtaasti Hierottu
Sumakki Hierottu
Aniksensiemeniä
Kuminaa
Fenkolinsiemeniä
Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.
{"Our Email":"Sähköpostimme: roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com","RBD Super Palm Olein IV60, Cloud Point 6 (CP6) has an iodine value of 60-63. Super Palm Olein is more suited to cooler climates and has cloud points of about 2°C-5°C.":"RBD Super Palm Olein IV60, pilvipiste 6 (CP6) on jodiarvoltaan 60-63. Super Palm Olein sopii paremmin viileämpiin ilmastoihin ja sen pilvipisteet ovat noin 2°C-5°C.","RBD Palm Olein is obtained from the fractionation of RBD Palm Oil which undergoes the process of crystallization at a controlled temperature in which RBD Palm oil is chilled until crystals are formed.":"RBD Palm Olein saadaan RBD Palm Oilin fraktioinnista, joka käy läpi kiteytymisprosessin hallitussa lämpötilassa, jossa RBD Palm Oil jäähdytetään, kunnes kiteitä muodostuu.","RBD Palm Olein IV58, Cloud Point 8 (CP8) has an iodine value of 56-58.is further fractionated to a more liquid fraction. The Refined Palm Olein Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, RBD Palm OleinCP8 is excellent to be used as a liquid cooking oil and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV58, pilvipiste 8 (CP8) on jodiarvoltaan 56-58 ja se fraktioidaan edelleen nestemäisempään fraktioon. Jalostettu Palm Olein, sen rasvahappokoostumuksen ja hyvän hapettumisstabiilisuuden vuoksi, RBD Palm Olein CP8 on erinomainen käytettäväksi nestemäisenä ruokaöljynä ja erityisen sopivaa paistamiseen.","RBD Palm Olein IV56, Cloud Point 10 (CP10) has an iodine value of 54-56. Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, which is commonly bottled and sold as cooking oils and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV56, pilvipiste 10 (CP10) on jodiarvoltaan 54-56. Sen rasvahappokoostumuksen ja hyvän hapettumisstabiilisuuden vuoksi sitä pullotetaan ja myydään yleisesti ruokaöljyinä, ja se on erityisen sopivaa paistamiseen.","RBD Palm Olein":"RBD Palm Olein"}